ÉPÍTŐ SIMON Kft.

Székhely:
6000
Kecskemét
Vágó
utca
13.
Email cím: 
Telefon: 
+3676504176
+3676480750
Fax.: 
+3676480750
Skype: 
epitosimon

Az Építő Simon Kft. 1994-ben jött létre családi vállalkozásként, és azóta is így működik. Fő tevékenységünk a saját beruházású új lakások építése és értékesítése Kecskeméten. Az ilyen új ingatlan beruházásoknál, cégünk tartja kézben a tervezést, az építést és a lakások értékesítését is. Természetesen a garanciális ügyeket is mi orvosoljuk. Ezen kívül megrendelőinknek gyakorta végzünk családi ház építéseket, átalakításokat, felújításokat, lapostető szigeteléseket. Már hosszú évek óta ingatlanközvetítői megbízásokat is teljesítünk, jellemzően környékbeli ingatlanokkal foglalkozunk. .

Energiatanusítványok kiállítását is ránk bízhatja, cégünknél több szakember is rendelkezik tanúsítói képesítéssel

Társaságunk fő tevékenysége a saját beruházású társasházak építése, és értékesítése. Emellett cégünk a magasépítés teljes skáláján vállal építőipari szolgáltatásokat.
Cégünk vállalja családi házak, és egyéb épületek generálkivitelezését, felújítását, a tervezéstől a megvalósításon át a kulcsátadásig.

Ízelítő szolgáltatásainkból:
-Családi házak generál kivitelezése
-Lapostetők szigetelése 10 év garanciával
-Épületek külső ill. belső felújítása
-Lakások, házak átalakítása, bővítése
-Kültéri burkolatok készítése

Önnek nincs más dolga, mint megbízni bennünket, és mi elképzelései alapján elkészítjük tervét, melyet engedélyeztetünk majd határidőre elkészítünk, akár kertépítéssel együtt