ABH System Kft.

Székhely:
1101
Budapest
Gép
út
2/a.
Telefon: 
+3612624040
+3612612020
Fax.: 
+3612624040

Vállalkozásunk azzal a céllal jött létre, hogy faipari alapanyagokkal és hozzá kapcsolódó szolgáltatásokkal ellássuk partnereinket.

Beszállítóinkat gondos körültekintéssel válasszuk meg a garantált minőség érdekében. Itt nem csak a hazai, de a környező országokból és nyugat Európából is rendelünk be termékeket.

Széles választékunkban főszerepet kap a bútorlap (laminált faforgácslap), amiből közel 200 dekort tartunk raktáron, illetve a bútorgyártáshoz használatos alapanyagok, mint a különféle rétegelt lemezek, munkalapok, HDF lapok, hátfalak, MDF-lapok, táblásított lapok és színfurnérozott termékek.

Vásárlói igényeket megpróbáljuk a legrövidebb határidővel és legalacsonyabb költséggel teljesíteni. Kis csapatunk több évtizedes, magas szakértelemmel állnak rendelkezésére. Budapest X. kerületi telepünk elhelyezkedése kiváló nem csak a környék, de egész Budapest és környékének kiszolgálására. Bútorlap és lapszabászat Kőbányán.

Korai kezdésünkkel igyekszünk segíteni a reggeli közúti forgalom megelőzését, hogy műhelyének munkakezdési idejére az előző nap megrendelt termékek rendelkezésre álljanak.

Köszönjük, hogy elolvasta bemutatkozásunkat, reméljük, hamarosan személyesen is találkozunk.

Faipari alapanyag kereskedelem. Raktáron tartunk több, mint 200 féle bútorlapot (Krono, Egger, Falco). Széles választékot biztosítunk rétegelt lemezből, farostlemezből, natúr faforgácslapból, MDF-lapokból, luc és borovi táblásított lapokból, szinfurnérozott termékekből. Gyors kiszolgálással időt is spórolunk önnek. Lapszabászati tevékenység, valamint teljes körű asztalosipari munkákkal állunk vevőink rendelkezésére. Kérjen ajánlatot, rövid időn belül a legjobb árat kapja. Házhozszállítást is vállalunk.

Nyitvatartás:
hétfő: 6.30-15.00
kedd: 6.30-15.00
szerda: 6.30-15.00
csütörtök: 6.30-15.00
péntek: 6.30-15.00