Alarm Sensor Miskolc Kft.

Székhely:
3528
Miskolc
Sió
utca
1
Email cím: 
Telefon: 
+3646412888
Fax.: 
+3646412888
Cégjegyzékszám: 
509011102

Tevékenységi körünk magába foglalja a behatolás jelző - riasztó, a videós megfigyelő, a tűzjelző, a kaputelefon, a beléptető,rendszerek tervezését és kivitelezését.Rendszereink tervezése, kivitelezése minden esetben a Megrendelő igények, a lehetőségek és a hely körülményeitől függően valósulnak meg. A rendszereszközeink mindegyike a legmodernebb, mikroprocesszoros berendezés. Központi egységeink legtöbbje magyar nyelvű menütáblás felülettel teszi lehetővé a felhasználóbarát kezelést.

Az ALARM SENSOR BT. 2002.-ben alakult, vagyonvédelmi tevékenységi körrel. A Bt. 2006 júniusában Kft.-vé alakult át. Szakembereink évek óta ezen a területen dolgoznak, rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel, ennek köszönhetően az elvégzett munkáink I. osztályú minőségben valósulnak meg. Fő munkatársaink állandó továbbképzéseken, szakmai konzultációkon vesznek részt, így a rohamosan fejlődő technikával illetve műszaki elvárásokkal lépést tartunk. Tevékenységi körünk magába foglalja a behatolás jelző - riasztó, a videós megfigyelő, a tűzjelző, a kaputelefon, a beléptető, munkaidő-nyilvántartó, a strukturált telefonhálózat valamint a kábeltévé rendszerek tervezését és kivitelezését.
Tevékenységi köreink:

Tervezés, Kivitelezés, Szakmai tanácsadás:

Rendszereink tervezése, kivitelezése minden esetben a Megrendelő igények, a lehetőségek és a hely körülményeitől függően valósulnak meg. A rendszereszközeink mindegyike a legmodernebb, mikroprocesszoros berendezés. Központi egységeink legtöbbje magyar nyelvű menütáblás felülettel teszi lehetővé a felhasználóbarát kezelést.
Szolgáltatásaink:
Riasztórendszerek: (3 ÉV GARANCIA)
A legegyszerűbb, néhány érzékelős, rendszerek kiépítésén túl, Cégünk vállalja akár a legnagyobb felépítésű vagyonvédelmi rendszerek komplett kivitelezését is, kezdve a koncepció elkészítéstől a megvalósult rendszer átadásáig.
Eszközeink palettáját és a rendszerterveket, az igények, valamint az eszközök nagyszámú ismerete alapján, a szabványoknak és a minőségi követelménynek eleget téve állítjuk össze. Rendszertervezéskor az eszközök kiválasztásának fő szempontja a Megrendelő egyedi igényeinek teljes mértékben történő kielégítése. Cégünk viszonteladói szerződés alapján közvetlen kapcsolatba áll BOSCH SECURITY SYSTEMS KFT. -vel a DS típusú rendszerek importőrével. Rendszereink minden eleme az előírásokhoz ragaszkodva, a MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) által minősített eszközök.

Távfelügyelet:

Cégünk a vagyonvédelemi szolgáltatások még teljesebbé tétele céljából 24 órás távfelügyeleti szolgálatot üzemeltet. A rendszer lényege, hogy a telefon vonalon keresztül a védett objektumból beérkező jelzéseket a központ fogadja, feldolgozza és a szolgálatos diszpécser megteszi a szükséges intézkedéseket, riasztás esetén értesíti a tulajdonos által megjelölt személyeket és az illetékes hatóságokat.