Fest-Net Kft.

Székhely:
2457
Adony
Dózsa György
út
32.
Email cím: 
Telefon: 
+3625514410
+36706087444
+36309299855
Fax.: 
+3625514412
Cégjegyzékszám: 
709001020

A Kft. 1990. évben alakult 12 fővel. Az eltelt időszakban dinamikusan fejlődtünk. Dolgozói létszámunk két és félszeresére nőtt, alaptőkénket háromszorosára emeltük, a vagyont pedig megtízszereztük. Ezzel együtt bővült megrendelői körünk is.

Nagyobb referencia munkáink a dunaújvárosi DUNAFERR. Kft-nél savtartály és közömbösítő medence bevonatkészítése, HUNGRANA Kft. Szabadegyházán savtartály és szivattyú alapok bevonatolása, MALÉV kerozin tartály bevonatolása és a Magyar Honvédségnél végzett munkáink. Folyamatos jelentős korrózióvédelmi munkáink voltak még a MOL Rt-nél, ALCOA-KÖFÉM Kft-nél, akiknek referencialevelei tanúsítják, hogy a minőségi munkára való törekvésünkön kívül a mindenkori gyors, rugalmas reagálásunkkal nyertük el üzletfeleink megelégedését. Cégünk 1997-ban bevezette az ISO 9002 minősítési rendszert.
Őszintén reméljük, hogy az általunk kínált szolgáltatások közül megtaláljuk az Önök igényének legmegfelelőbbet, ezzel szeretnénk munkájukat segíteni, és eredményesebbé tenni tevékenységüket.

Elsődlegesen ajánljuk a hatásos korrózióvédelmi eljárásunkat, akár a felület élettartama szempontjából legelőnyösebb K0 felület biztosításával is. Jól ismert élvonalbeli festékgyártókkal szoros munkakapcsolatban állunk és velük együttműködve minden korrózióvédelmi problémára megoldást tudunk ajánlani a megfelelő bevonatrendszer alkalmazásával A korszerű, oldószermentes vastagbevonatok széles skálájúak, minden igényt kielégítenek. Környezetbarátok, nem robbanásveszélyesek. Megjegyezni kívánjuk, hogy a fent említett cégek bevonatrendszerével végzett kivitelező munkáinkat a cégek által biztosított garanciával végezzük.

Külön kiemeljük az élelmiszeripar, üzemi konyhák, öltözők és fürdők részére az osztrák ZUMA cég által gyártott Europal 77 és Europal 2000 gombaölő falfestékkel történő penészgátló festésünket, mely matt, hófehér (tetszés szerint színezhető) vízgőzáteresztő képességű bevonat, szennyeződésre nem hajlamos és nagynyomású vízzel is tisztítható. Szíves figyelmükbe ajánljuk a svájci cég által gyártott Vandex betonjavító család anyagait, melyek alkalmasak vízzáró réteg kialakítására, régi, tönkrement betonfelületek javítására, illetve felújítására, valamint betonpadozatok helyreállítására, kopásállóvá tételére.
A FEST-NET Kft. által nyújtott szolgáltatások minőségi színvonalának folyamatos emeléséhez nélkülözhetetlen, hogy a Kft minden dolgozója - élve a Minőségügyi Kézikönyvben, eljárásleírásokban meghatározott hatáskörrel és felelősséggel elkötelezetten vegyen részt ebben a munkában.