Deluxe-dekor

Székhely:
8300
Tapolca
Kazinczy
tér
13/c
Mobil: 
+36305473135
+36307724717

Vállaljuk éttermek, sátrak, rendezvénytermek teljes körű feldíszítését különböző szín és stílus összeállításokban egyszerűtől a különlegesig. Az esküvői dekoráció elkészítésekor minden apró részletre odafigyelünk. A leglátványosabb elemektől a legapróbb kiegészítőkig minden a helyére kerül, hogy az összhatás tökéletes harmóniát alkosson, és tükrözze személyiségeteket: a főasztal dekoráció, a középfutók, székszoknyák, szék masnik, gyűrűpárna, boldogságkapu, léggömbök, az asztaldekoráció, a textíliák, a fények. Mind-mind azt fogják szolgálni, hogy az a színvilág, amelyet megálmodtatok az megjelenjen a nagy nap!

Lufihajtogatás, ugrálóvár, légvár kölcsönzés

Ajándékozd meg vendégeidet kedvenc állatfiguráival, mesefilm-figuráival lufiból! Rendezvényeken, szülinapi- céges partykon, óvodákban, iskolákban, vállalunk lufihajtogatást. Vidám színfoltja minden rendezvénynek a LUFI MANÓ!

Az ugrálóvárral a gyerekeknek önfeledt kikapcsolódást, maradandó élményt szerezhetsz! Évente több 100 rendezvényen veszünk részt játékainkkal, legyen szó akár egy vállalat céges napjáról, egy játszóházról, családi rendezvényről vagy fesztiválról! Az árak tartalmazzák a játék helyszínre való szállítását 50 km-es körzetben ingyenesen, a játék felállítását, működtetését, üzemeltetését, játék közbeni felügyeletet, a játék elbontását, elszállítását. A játék a legszigorúbb TÜV vizsgával rendelkezik, mely megfelel a magyarországi és az EU jogszabályi és biztonsági előírásainak. Bővebben olvashat szolgáltatásainkról: www.lufimano.hu

Vállaljuk :
- Esküvő, szülinap , névnap, évfordulók,

- lufi dekoráció, lufi posta

- terem dekoráció, templom díszítés

- Meglepetés partyk

- bálok, szalagavatók

- céges rendezvények, megnyitók

szervezését, lebonyolítását, dekorációval

Helyszíni felmérését, terveket és árajánlatot díjmentesen készítünk, forduljatok hozzánk bizalommal, igyekszünk ötleteinkkel segíteni, hogy valóban felejthetetlen legyen az alkalom!