Fortuna Lamella 2000 Kft.

Székhely:
1016
Budapest
Róka
utca
5.
Szolgáltatás címe
1194
Budapest
Méta utca
31. -Méta Center **(Telephely)**
Telefon: 
+3612904351
Fax.: 
+3613332165
Cégjegyzékszám: 
109686241

Szalagfüggöny tisztítás, szalagfüggyöny, redőny, reluxa, napellenző, szúnyogháló, roletta, fólia, thermofüggöny gyártása, szerelés, javítás magánszemélyeknek és közületeknek egyaránt.

Társaságunk német-magyar vegyes vállalatként alakult.
Német partnerünk sokéves Nyugat-európai tapasztalatával karöltve, 22 éve bevált környezetkímélő technológiát használva szakosodtunk a szalagfüggönyök tisztítására, mely egyben a fő profilunk is. Az általunk használt anyagok és technológiák az EU-s szabványoknak megfelelnek.
-A szalagfüggönyök tisztítása során igény merült fel a függönyök és egyéb árnyékoló berendezések pótlására, javítására és készítésére. Foglalkozunk redőnyök, reluxák, zsalúziák, roletták, szalagfüggönyök, napellenzők, szúnyoghálók, hővédő-, és biztonsági fóliák, termo függönyök és hagyományos textilfüggönyök készítésével is. Ezekre a helyszíni felmérés során konkrét árajánlatot adunk. Széles szín- és anyagválasztékkal rendelkezünk. Gyártmányaink kiváló német és olasz alapanyagok felhasználásával készülnek.
-Vállaljuk az évenkénti karbantartást, javítást is. Termékeinkre hosszú távú garanciát vállalunk. Takarító vállalatokkal is kapcsolatban állunk, alvállakozóként is dolgozunk. A Magyar Tisztítástechnológiai Szövetség a MATISZ, az ÉVOSZ Magyar Árnyékolás- technikai tagozata, és a MATT alapító tagjai vagyunk.
-Kiemelkedő fontosságúnak tarjuk a pontos, kiváló munkavégzést, munkatársaink folyamatos szakmai továbbképzését. Személyes megkereséskor –kérésre- referencia munkáink igazolását bemutatjuk. Cégünk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.