Cégtörténet

Célunk a Magyországon fellelhető kis- és középvállalkozások folyamatos elérhetőségének biztosítása; illetve az, hogy a vállalkozások egymás közötti kommunikációját elősegítsük.

Ezen törekvéseink fényében köszöntjük a Szilberport Média Cégképviselő Kft. új portálján, melyet elsősorban meglévő ügyfélkörünk számára hoztunk létre, hogy elérhetőségeik, termékeik és szolgáltatásaik még igényesebb és részletesebb formában, a tőlünk telhető legmagasabb nívón nyerjenek nyilvánosságot.

Az internetcégtudakozó,és a Cégszaknevsor Szilberport Média Cégképviselő Kft új cégkeresője maximálisan az Ön érdekeit szolgálja, mert vállalkozásának komplett- immár geokódolt- megjelenését Ön alakíthatja ki.

Azonosítója és jelszava segítségével bármikor díjmentesen frissítheti megjelenését, kiegészítheti keresőszavait, referencialistáját, forgalmazott termékeinek márkaneveit, így folyamatosan naprakész információkkal állhat mindenki rendelkezésére, aki az Ön vállalkozása iránt érdeklődik.

Fényképeket, videót tölthet fel vállalkozásáról, így látogatóink- az Ön leendő ügyfelei pontos képet kapnak cégéről. Meghirdetheti akciós termékeit, szolgáltatásait, illetve azt, hogy Önnek milyen termékre vagy szolgáltatásra van szüksége cége hatékonyabb működése érdekében.

Tájékoztatjuk, hogy minden módosítás, mellyel cége megjelenésében élt a Média Cégképviselő Kft. adatbázisában is automatikusan frissül. Ily módon Ön az internetes hirdetés legrugalamasabb, legkényelmesebb és legcélravezetőbb módját választotta!

Ön már rendszertagunk? Mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrálja Cégét a portálon: Ehhez csupán a regisztrációs szerződésen szereplő Ügyfélkódra –ami egyben Cégszám is- illetve a Média Cégképviselő Kft. adatbázisában regisztrált e-mail címére van szükség..

Amennyiben Ön még nem partnerünk, Önnek lehetősége van cégét online regisztrálni; mely 2 munkanapon keresztül teljes és díjmentes megjelenést jelent vállalkozása számára!

Köszönjük megtisztelő figyelmét és hűségét, hiszen ezen portál nem jöhetett volna létre Ön nélkül!
Jó munkát kíván az InternetCégtudakozó teljes alkalmazotti köre.

Az InternetCégtudakozó-Cégszaknevsor AZ ÖNÉ!