Segovia Gitárszaküzlet

Székhely:
1067
Budapest
Eötvös
utca
33.
Email cím: 
Telefon: 
+3613021428
Fax.: 
+3613021428

Tevékenységek:
gitárok , gitárszaküzlet, gitárerősítő, gitárbolt, Raimundo, Ramirez, Rodriguez, Ortega, Strunal, Alhambra, Cuenca, Cayuela, AER - Rosner, Yamaha, Elektromos, Fémhúros, Használt, Flamenco, Mestergitárok, Elektroakusztikus, Egyéb gitárok, Egyéb hangszerek, Kellékek, Tokok, Hangolók, alkatrészek, Gitártartók, Kábelek, Húrok, Erősítők, Kotta, DVD, CD

-Nyitvatartásunk:
Hétfő - Péntek 10-18 óráig
Szombat 10-14 óráig

A Segovia gitárbolt elsődleges profilja a klasszikus gitár és a hozzá kapcsolódó tartozékok: gitár kotta, tabulatúra, erősítő, hangoló, metronóm, combtámasz, kottaállvány, zsámoly, húr, stb. A gitárbolt az Eötvös u. 33-ban van, az elérhetőség menüben térkép jelzi. Elsősorban a spanyol gitár a fő profilunk, de megtalálható több európai márka is. A Raimundo, Ramirez, Strunal és a Kantare klasszikus gitár nagykereskedői vagyunk, illetve az AER erősítő budapesti forgalmazója. Üzletünkben megtalálható még az Alhambra, Cuenca, Rodriguez, Hora gitár, Yamaha márka is. Ezek döntő része klasszikusgitár. Húrok között a Savarez, Pryamid, Hannabach, Luthier, Augustine és D’addario a jellemző.
Használt gitár is található a gitárbolt választéka között. A használt gitár készlet folyamatosan változik és a weboldalon folyamatosan frissül. Ha Önnek mestergitár az álma, nézze folyamatosan oldalunkat, hiszen bármikor kifoghatja élete hangszerét.
Ha Ön kezdő és elektromos gitár kell, azt nálunk is megtalálja. Több fajta olcsó Yamaha elektromos gitár található és kipróbálható nálunk. Minden segítséget megadunk, hogy megtaláljuk az Önnek megfelelő hangszert.