Takács Kerámia Üzem

Székhely:
4244
Újfehértó
Gyár
út
13.
Telefon: 
+3642291455
Mobil: 
+36309580364
Fax.: 
+3642590017

A kézi gyártású csempéből készült cserépkályha vagy cserépkályha típusú kandalló reneszánszát éli. A régi gyártók, technológusok, mesterek, sőt a felhasználók is rájöttek arra, hogy a kézi csempe sokkal alkalmasabb cserépkályha építésére. Ez köszönhető annak, hogy a kézi csempe anyaga és szerkezete sokkal porózusabb, rugalmasabb az öntött vagy préselt csempénél, amely inkább tömörebb, ridegebb, rugalmatlanabb.

A rugalmas csempe jóval ellenállóbb a cserépkályhában képződött hőnek, és porózussága miatt tovább tárolja a meleget. Ez azért fontos, mert minél tovább tartja a meleget, annál gazdaságosabb a fűtőberendezés. Nem elhanyagolható szempont a tartósság sem: a jó minőségű, kézi gyártású csempéből készített cserépkályhák, kandallók sokkal ellenállóbbak, nem repednek, élettartamuk jóval nagyobb, mint az öntött csempéből készülteké.

Ezért cégünk fő tevékenységi köre a kézi gyártású csempék készítése. Megőriztük a hagyományos gyártási technológiát és ötvöztük a modern technikával.

Termékválasztékunkat folyamatosan bővítjük, jelenleg 80 féle csempemintánk, több mint 100 idomunk 45 féle színben kapható.

Ennek a hatalmas termékválasztéknak köszönhetően a felépíthető kandallók variációinak száma végtelen, és szinte bárhová beépíthetők.

Első lépésként szeretnénk bemutatkozni. Cégvezetőnk Takács Károly már több évtizede foglalkozik kályhacsempékkel. Először a nyíregyházi csempegyár vezetője volt, majd mikor alkalma nyílt rá, önálló vállalkozásba kezdett. Eleinte a megyeszékhelyen próbálkozott, de az üzlet kinőtte magát, és a vállalkozás kiköltözött Újfehértóra.

Az itteni üzemben 1990 óta folyik csempegyártás. Az elmúlt évek alatt folyamatosan fejlesztettük az üzemet és a csempeminőséget. Ma már a kézi gyártású csempékből nekünk van a legnagyobb minta- és színválasztékunk az országban.

2002 óta csempéink ÉMI minősítéssel rendelkeznek. De nem csak csempegyártással foglalkozunk. Viszonteladók mellett a lakosságot is kiszolgáljuk.

Áraink kedvezőek, hiszen mi termelői áron kínáljuk a csempéket. Megrendeléskor nem kell több helyre mennie, hogy mindent beszerezzen, ugyanis üzemünkben minden kapható, ami egy kandalló vagy kályha felépítéséhez szükséges.

Debrecen bemutatóterem
Bemutatótermeinkben felépített kandallókkal és széles termékkínálattal várjuk az érdeklődőket. Megfelelő szakmai tanácsokkal látjuk el a leendő kályhatulajdonosokat. Természetesen nem „tucatkályhákat” készítünk, hanem mindenkinek igény szerint egyedileg tervezzük meg a kandallóját. Készítünk 2D-s tervet és akár 3D-s látványtervet is a kandallókról.

Nálunk nincs lehetetlen! A már lakott házakba az adott körülményeknek és kéményeknek megfelelően tervezzük a kályhákat. A még fel nem épített házakhoz szakmai tanácsot adunk. A megrendelt kandallók, cserépkályhák csempéit megrendeléstől számított 1,5-2 hónap alatt legyártjuk.

Az ország egész területén kapcsolatban állunk kandalló- és kályhaépítőkkel, és kiváló szakembereket ajánlunk Önöknek, akik a helyszínen felépítik a megálmodott kandallóját. Nagyszerű csapatmunkával, megfelelő szakértelemmel állunk rendelkezésükre, hogy a felépített kandallójuk hosszú évtizedekig örömöt szolgáltasson Önöknek.