Google Adwords kampány

Az Adwords az egyik legismertebb webkereső által, a Google által, üzemeltetett klikkelés alapú on-line hirdetési rendszer. Az Adwords az egyike azon kereső marketing szolgáltatásoknak, ahol azonnal eredmények tapasztalhatóak a kampány aktiválását követően! A Google Adwords szolgáltatással reklámja, cégbemutatója, illetve weboldal-hivatkozása megjelenik a Google találati oldalain a keresési eredmények mellett. Az AdWords kampány lehetőséget biztosít az Ön cégének, hogy akkor juttassa el hirdetését ügyfeleihez, amikor ők aktívan keresik az Ön árujával vagy szolgáltatásával kapcsolatos információkat. Ezután könnyen irányíthatja az érdeklődőket az Ön által működtetett weblapra.

A Google AdWords célja, hogy a leghatékonyabb hirdetési felületet kínálja bármilyen nagyságú cég számára, így könnyen elérheti mindazokat, akik az ön termékét, vagy szolgáltatását keresik. Reklámjával megcélozhatja egy bizonyos ország felhasználóit, vagy szelektálhat aszerint, hogy milyen nyelvet beszélnek.

Ahhoz, hogy hirdetése a megfelelő célcsoportot érje el, Önnek 6 keresőszót kell megadnia, valamint meghatározhatja azt is, hogy a kampány mennyire legyen intenzív!

Az InternetCégtudakozó Google Adwords reklámkampányának sikere hirdetőink sikereire épül. Így mindent megteszünk annak érdekében, hogy segítsük az Ön kampányát, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni a reklámjaiból, és magához vonzza az alkalmas ügyfeleket a legköltséghatékonyabb módon.

Célzott elérés

Legyen szó egyszemélyes vállakozásról vagy mamutvállalatokról, az AdWords optimális hirdetési megoldást kínál ügyfeleinek. Hirdetéseivel pontosan azok találkoznak, akik az Ön által megadott kulcsszavakra keresnek, vagyis akik érdeklődnek terméke vagy szolgáltatása iránt.

Új ügyfeleket szerezhet

Az érdeklődők rákattintanak hirdetésére, így eljutnak honlapjára, ahol vásárolhatnak vagy csak egyszerűen többet megtudhatnak Önről.