Szélvédő javítás 4.kerület ( Autóüveg Soós )

Székhely:
1044
Budapest
Váci
út
85-87.
Telefon: 
+3613708385
Mobil: 
+36309400211
+36309400299

1995 óta működünk. Fő profilunk szélvédőüveg javítás , fényszóróüveg, hátsófűtőszálak és csatlakozók javítása. Minden típusú szgk, tgk, autóbusz, hajók és munkagépek. Szélvédők, oldal és hátfal üveg cseréjét vállaljuk egyedi gyártással is. Szélvédőűveg beszerelésre 10 év beázás elleni garanciát adunk. Flotta kedvezmények. A kinyomtatott oldal bemutatásával 10% kedvezményt adunk.
SZOMBATON IGÉNY SZERINT VAGYUN K NYITVA!

autólámpák
autóüvegezés
fényszórók
fényszóróüveg
fűtőszálak
üvegek
gravírozás
autóüveg ipar
autóüvegek
fűtőszál javítás
hajóüvegezés
hátsó fűtőszál
kisteherautó átalakítás
kőfelverődés javítás
munkagép üveg
repedés javítás

2007. és a 2010. év Autóüvegezés verseny II. helyezett csapata.
Márkanév: Autóüveg Soós

Forduljon hozzánk bizalommal, keressen minket időpont egyeztetés céljából! Az elmúlt 20 évben közel 60 000 autón cseréltünk, javítottunk autóüveget a legmagasabb szakmai hozzáértéssel.
Az edzett hátsó szélvédőüvegeket páramentesítő fűtőszálakkal látják el a jobb kilátás és a biztonságos vezetés érdekében. Vannak olyan típusú autók, amelyek hátsó szélvédője ragasztott eljárással készült, ezeket az üvegeket mikro fűtőszálas üvegeknek hívjuk, melyek nem javíthatók! Az edzett autóüvegeknél a hővezető szálak az üvegbelső felületén vannak, ezért megsérülhetnek, és azokat a fedélzeti 12V-os rendszerbe tartozó árammal lehet a fűtés bekapcsolásával kívül jégtől, belül pedig párától mentesíteni.

A fűtőszál végei a hátsó szélvédő két oldalán rögzített csatlakozókban végződnek, amelyeket kis, az ablakra ragasztott fülekre erősítenek. Itt csatlakoznak aztán a jármű elektromos hálózatának megfelelő kábeleihez. A fűtést a műszerfalon levő kapcsolóval lehet vezérelni és működéséhez a gyújtáskapcsolót is az 1-es állásba kell fordítani. Nagyon fontos része a fűtésnek egy időkapcsoló, ami 5-30 perc múltán akkor is kikapcsolja az ablakfűtést, ha arról a vezető megfeledkezne. Ez akadályozza meg az autóüveg túlhevítését és szétrepedését, törését, felrobbanását.

Az eredményes javításnak alapfeltétele a jármű kapcsolási és vezetékezési rajzának a megléte, mert anélkül lehetetlen rájönni, hol is vannak, merre találhatók az egyes szerelvények. A hiba legtöbbször a fűtőszál-rácsban, annak megszakadásában található. Helye ellenfényben (a felfelé nyíló hátsóablakokat felemelt helyzetben, alulról vizsgálva) szemmel is megtalálható. Ehhez persze az autóüveget kívülről is le kell tisztítani. Belül a fűtőszálas oldalon ez csak puha, esetleg langyos ablaktisztító folyadékba mártott törlőruhával, a szálakkal azonos húzásirányban történhet a szélvédőüveg tisztítása.