TV reklám

Ha cége szolgáltatásait, termékeit az internetes médiumokon túl szeretné a televízió reklámidejében is viszontlátni, mindezt úgy, hogy tanácsadóink a vállalkozás jellegének megfelelően megkeresik ennek leghatékonyabb és legolcsóbb módját; a legjobb helyen jár!

Cégünk számos hazai cégnek készített reklámfilmeket, akár televíziós megjelenés céljából, akár a cégek belső használatára.

A már kész és még forgatásra váró filmeknek egyaránt biztosítunk publicitást különböző televízióadók műsoridejében.

Kínálatunkból:

1. TV 2

A csatorna teljes műsoridejében megjelenítjük cége reklámanyagát, melyet akár spotsorozat ( 5-30 alkalmat felölelő megjelenés ), akár csomag formájában is igénybe vehet, továbbá műsor- és időjárásjelentés-szponzotáció is rendelhető.

2. Hír TV

A csatorna teljes műsoridejében megjelenítjük cége reklámanyagát, melyet akár spotsorozat ( 5-30 alkalmat felölelő megjelenés ), akár csomag formájában is igénybe vehet, illetve reklámfilmje szerepelhet a Paletta Magazin című műsorban is.

3. Echo Tv

A csatornán főműsoridőben sugározzuk reklámját Időjárás jelentés szponzoráció illetve úgynevezett Órareklám kereteiben.

Időjárásjelentés-szponzoráció:

A megjelenés időtartama 5 másodpercet tesz ki, mely a műsor végén, a főcím után kerül adásba. A megjelenés alkalmával cége állóképe illetve logoja szerepel, mialatt narrátor közli cége nevét, mint a műsort támogató vállalkozást.

Órareklám:

A reklámfilm a főműsoridőben sugárzott Híradót közvetlenül megelőző reklámblokkban kerül sugárzásra.

3. Szuper csomag
Amennyiben reklámfilmjét több adón egyszerre szeretné futtatni, a Szuper csomagot ajánljuk figyelmébe. A Szuper Csomag 4 csatorna csomag-kombinációját tartalmazza: ECHO TV, HírTV, TV2.

Személyre szabott ajánlatunkért küldje el, mely televízióban, milyen módon szeretné szerepeltetni vállalkozását az alábbi címre:

mediareklam@cegszaknevsor.hu

Kollegánk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot!

Köszönjük!