DAMISOL Agrokémiai Termékgyártó, Kereskedő és Forgalmazó Kft.

Székhely:
2730
Albertirsa
Irsay Károly
utca
1.
Email cím: 
Telefon: 
+3653370670
Fax.: 
+3653370670
Cégjegyzékszám: 
1309062313

Az első DAMISOL® levéltrágyát 1982-ben gyártottuk. Ez a gyümölcstermesztésben nélkülözhetetlen DAMISOL® Bór és a DAMISOL® Kálcium volt. Ma már több mint negyven féle levél- és talajtrágyát gyártunk, melyeket a mezőgazdaság minden ágazata használ.

Termékeinket a környező országokban is ismerik, és nagy megelégedéssel használják. Minden levéltrágyánk valódi oldat, tehát semmilyen lebegő, szilárd fázist nem tartalmaz, ezért bátran használhatóak tápoldat formájában is a hidrokultúrás termesztésben. Minden készítményünk hormon- és nátriummentes, ezért felhasználhatók az öko-, illetve a biotermesztésben is.
Levéltrágyáink kiszerelése kielégíti a kistermelők és a nagy felhasználók igényét is, mert 0,5, 1, 5, 10, 20, és 60 literes műanyag flakonokban, kannákban hozzuk forgalomba.

Tevékenységünk egyenletesebbé tétele érdekében, 1998-tól gyártunk más termékeket is. Ezek különböző háztartásvegyipari termékek, nevezetesen: penészölő készítmények, penészölő festékadalék, salétrom kivirágzás eltávolító, sírkő- és emlékműtisztító folyadék.

Honlapunkhoz jó böngészést kívánunk:

A DAMISOL® Kft munkatársai

Környezetbarát lomb- és talajtrágyák, penészgátló szerek, salétrom kivirágzást eltávolító szerek, vízlágyítók gyártása, forgalmazása.