Keresőoptimalizálás

A Google és a Keresőoptimalizálás ( Search Engine Optimization / S.E.O. ) voltaképp egyidősek. Az Egyesült Államokban működő cégek már nem sokkal a Google létrejötte után rájöttek arra, hogy ha a kereső találati listájának első találati oldalára kerülnek honlapjukkal, abból közvetlenül és nagyon rövid idő leforgása alatt jelentős profitra tesznek szert. A Google ennek okán hozta létre Adwords szolgáltatását, melynek köszönhetően napjaink egyik legkomolyabb, milliárdokat érő vállalkozása lett.

Ám annak, hogy honlapja az első találati oldalon szerepeljen, van egy másik módja is, amit Keresőoptimalizálásnak nevezünk.

Az Adwords és a keresőoptimalizálás között két lényegi pontban van eltérés:

- Költség. Ahhoz, hogy honlapja igazán eredményesen szerepeljen a keresőben; hogy bevétele tekintetében lényeges változást észleljen, komoly összeget kell havi szinten szánni a hirdetésre.
- Látogatottság. Auditált statisztikák hosszú évek óta standard módon azt mutatják, hogy a bal oldali valós – úgynevezett organikus találatok között szereplő honlapokat átlagosan nyolcszor annyian látogatják, mint a fizetős tartalmat.

Így aztán nem csoda, hogy az interneten komolyan szerepelni vágyó vállalkozások valamennyien a bal oldali találatok között szeretnének az első oldalon szerepelni.

A Google keresőmotorja algorimusok alapján működik, mely algoritmusok átlagosan három havonta változnak; ezen ciklikus változtatásokkal igyekszik a Google a benne lévő honlapok között minél relevánsabb listát létrehozni A keresőoptimalizálás során ezen algoritmusokat használva juttatjuk ügyfeleink honlapját az első találati oldalra.

Tapasztalataink és ügyfeleink visszajelzései alapján az online-marketing leghatékonyabb módja a Keresőoptimalizálás. A Google keresőt az internetezők 98%-a használja- gyakorlatilag mindenki. Ha vállalkozása a rá jellemző kulcsszavakkal első oldalon szerepel, kiterjedt ügyfélkört és jelentős bevételt tudhat magáénak!

Személyre szabott ajánlatért, kérjük, küldje el honlapja címét és az optimalizálni kívánt kulcsszavak listáját az alábbi címre:
info@cegszaknevsor.hu

Kollegánk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot!

Köszönjük!