Palyavill Autóvillamosság Felsőfokon

Székhely:
2191
Bag
Malom
utca
23.
Telefon: 
+36305523808
+36302807679
Skype: 
palyabag1@invitel.hu

-Garanciával és rövid határidővel dolgozunk, generátorok és önindítók teljes körű felújítását vállaljuk!

Palya János vagyok, a vállalkozás alapítója. 1977-től kezdtem indítómotorok, önindítók felújításával, javításával foglalkozni a Budapesttől 40km-re lévő, pest megyei szülőhelyemen, Bag nagyközségben.
-1993-ban alapítottam a Palya Vill Bt-t, melynek főprofilja kezdetben generátorok és önindítók javítása, szerelése és felújítása volt. Szép fokozatosan került sor a profil bővítésre, így megkezdődött az autóvillamossági alkatrészek forgalmazása, hiánypótló, valamint egyedi alkatrészek gyártása, indítómotorokhoz és generátorokhoz alupajzsok készítése.
-17 év sikeres működés után a Bt-t 2010-ben, teljes körű jogutódként a Palya Autóvillamossági Kft. váltotta fel, melyet már lányommal, Krisztinával közösen alapítottunk, mintegy családi vállalkozásként.
-Garanciával és rövid határidővel dolgozunk, generátorok és önindítók teljes körű felújítását vállaljuk!
-Az általunk felújított vagy kijavított berendezésekbe pedig jó minőségű, a dán \\\"Cargo\\\" cégtől származó alkatrészek kerülnek beépítésre, a Palya Vill Bt. volt ugyanis a Bermuda-Carelektrik Kft. egyik alapító tagja, melyen keresztül különböző autóvillamossági alkatrészeket gyártó cég beszállítói lettünk.
-Így a dán CARGO, mellett a teljesség igénye nélkül a német BOSCH és REMCO, az amerikai TRANSPO, az olasz OREM, ORME, SIOM, AUTOCARBON, a francia VALEO, a tajvani UNIPOINT és MOBILELTRON, illetve a Zen brazil cégek alkatrészeinek nagy választéka is megtalálható nálunk.