Carpex Kft.

Székhely:
1097
Budapest
Kén
utca
5.
Telefon: 
+3613470050

A Carpex Kft 1994-ben alakult, 100 %-ban magyar tulajdonú cég. Célunk, hogy a legkorszerűbb tisztítási technológiák alkalmazásával és megfelelően kvalifikált, megbízható szakembergárdával garantált minőségű takarítási szolgáltatásokat nyújtsunk.
Ügyvezetőnk Pintér Zoltán Tisztítás-technológiai szakértőként is tevékenykedik a MATISZ megbízásából.

Cégünk alapítása (1994) óta megbízható minőségű, állandóan magas színvonalú teljesítményt nyújt, ennek eredménye dinamikus fejlődésünk, amelyet árbevételünk is tükröz.

A Carpex Kft alapításakor azzal a célkitűzéssel indult, hogy korszerű takarítási és szőnyegtisztítási technológiák (eszközök, anyagok és munkaszervezés) alkalmazásával, megfelelő szakemberek kiképzésével, igényes szolgáltatást nyújtson a takarítási és szőnyegtisztítási üzletág területén. A cég alapelve: MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS A TAKARÍTÁSI IPARÁG TERÜLETÉN!

Cégünk 50 000 000 Ft-ig általános felelősségbiztosítással rendelkezik.

A takarítási szolgáltatás humán erőforráson alapul, különböző helyeken, távolságokon belül, mely nagy szakismeretet és odafigyelést igénylő feladat, ezért fontosnak tarjuk munkatársaink erkölcsi, és anyagi megbecsülését.

Cégünknél bevezetésre került az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer, melyet a TÜV Ausztria Magyarország Kft sikeresen tanúsított. Munkáink során törekszünk megrendelőink igényeit a legmesszebbmenően figyelembe venni.

Napi munkánk során kezdetektől fogva alkalmazzuk a rendkívül hatékony, ugyanakkor környezetbarát tisztítószereket, így főleg a DR-SCHNELL és a KIEHL cég termékeit. Az épülettakarítás szakmai elsajátítását illetve a tisztítószerek szakszerű használatát a KIEHL KG Németországban működő oktató intézetében szereztük meg. A gépek területén elsősorban az IPC márkanévvel jelzett takarítógép család termékeit alkalmazzuk.