Dr. Marticsek Dénes

Székhely:
1033
Budapest
Szőlőkert
utca
9.
Email cím: 
Mobil: 
+36209165318
Fax.: 
+3612505170

2005 óta állok ügyfeleim rendelkezésére az általam alapított ügyvédi irodával.

Az ügyfeleinkkel zajló közös munka alapvető elemei a valódi figyelem és a mindenki számára érthető, pontos, egyértelmű kommunikáció, az elérhető és követhető jogi lehetőségek átadása, a legmagasabb szakmai színvonalon.

Munkánk során ügyfeleink érdekeiket képviseljük, ennek alapja a partnerség és a tisztelet.

Köszönjük, hogy megtisztel bizalmával, és az ügyfeleink között köszönthetjük Önt is!

Remélem, honlapomon hasznos információkra talál, jó böngészést kívánok!

Üdvözlettel

Dr. Marticsek Dénes
ügyvéd

Szolgáltatások:

Ügyvédi Irodánk ügyfelei részére olyan, teljes körű szolgáltatást kínál, ami a mai világban elvárható.

Ügyfélkörünk magyar és külföldi magánszemélyekből, és gazdasági társaságokból áll. Angolul, németül, és franciául egyaránt kiszolgáljuk ügyfeleinket, szükség szerint tolmáccsal, vagy jogi szakfordítóval kiegészítve munkánkat, a precizitás érdekében.

Irodánk szakterületein felmerülő ügyeket legjobb szakmai tudásunk szerint látjuk el. Munkánk során, amennyire csak lehetséges, és az adott ügy jellege is megengedi, megegyezésre törekszünk.

Amennyiben az eset jellege miatt a megegyezés már, vagy egyáltalán nem lehetséges, peres, és peren kívüli eljárásban képviseljük ügyfeleinket. Peren kívüli eljárásokba tartozhatnak a felszámolási eljárások, fizetési meghagyásos ügyek, végrehajtási eljárások, vámügyintézések, vagy akár biztosítónál zajló eljárások.

Szükség szerint szakértőkkel dolgozunk együtt, legyen az könyvelő, könyvvizsgáló, a korábban említett szakfordító, vagy mérnök. Kialakult partnerrendszerünk az ügyfél igényeihez rugalmasan igazodik.

Saját, jól bevált szolgáltatásunk az ún. Mobil ügyvéd szolgáltatás, amelyet kifejezetten nagyobb alkalmazotti körrel rendelkező vállalatok számára dolgoztunk ki. Erről részletesen külön menüpontban tájékozódhatnak.