Green Plan Energy Kft.

Székhely:
1083
Budapest
Práter
utca
30-32
Mobil: 
+36707753957

Napelemes, napkollektoros rendszerek:

A nálunk rendelt és vásárolt termékeket, rendszereket saját alkalmazású kivitelező csapattal nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezve rövid határidővel és készletről szolgáljuk ki. Vállaljuk a rendszerek teljes ügyintézését és a szolgáltatónál a tervezés és engedélyezési eljárás lebonyolítását is. Ügyfeleink rendelkezésére állunk tanácsadással, pályázati előkészítéssel és bonyolítással a teljes projektre vonatkozóan.

Led lámpák:

Minden nálunk vásárolt lámpatestet és fényforrást igény szerint, térítés ellenében saját magasan képzett szakemberekkel, ill. minősített kivitelezővel beszerelünk, és szakszerűen üzembe helyezünk, külön megrendelés alapján. Kedves megrendelőink! Kiemelten javasoljuk, mert a garanciális időket nagymértékben befolyásolja. Lásd.: garancia.

Megrendelőinknek saját fejlesztésű lámpaoszlopot és tartókonzolt is biztosítunk, amennyiben erre igényt tartanak, természetesen ezeknek a termékeknek a gyártását és szerelését is vállaljuk.

Olaj, PET, Gumiabroncs újrahasznosító berendezések:

Minden nálunk megrendelt gépet díjmentesen telepítünk, valamint 1 napos ingyenes kezelési és alap karbantartási tréninget biztosítunk a megrendelő által megnevezett személy(ek) részére felkészült és jól képzett technikusaink segítségével a megrendelő, ill. a gép telepítési helyszínén.(térítésmentes tanfolyam!)

Alapanyag biztosítása a megrendelő feladata a tréning idejére!

További termékeink telepítésére vonatkozóan kérjük lépjen kapcsolatba velünk!

Green Plan Energy Kft.

GREEN PLAN ENERGY KFT.
3600 ÓZD, IPARI PARK, HRSZ: 11101J

PLACHY LÁSZLÓ, ÜGYVEZETŐ
PLACHY.LASZLO@GREENPLAN.HU
TEL.: 06 70 775-3957

INFO@GREENPLAN.HU
WWW.GREENPLAN.HU
KERESKEDELMI KÉPVISELŐINK:

SZŐLLŐS KRISZTIÁN
+36 30 446 3403
KRISZTIAN.SZOLLOS@GREENPLAN.HU
BUDAPEST,PEST MEGYE

VINCZE DÁVID
+36 30 711 4099
DAVID.VINCZE@GREENPLAN.HU
ÉSZAK-MAGYARORSZÁGI RÉGIÓ