La Conto-Tax Kft.

Székhely:
1031
Budapest
Kadosa
utca
6. III. em. 8.
Telefon: 
+3612420034
Mobil: 
+36309443037

Cégünk 1991 óta végzi tevékenységét, jelen társasági formájában 1997 óta.

Fő tevékenységei:
- könyvelés
- Könyvvizsgálat
- Bér és munkaügyi tevékenység
- Adótanácsadás, bevallások elkészítése

Ügyvezető: Löffler András bejegyzett könyvvizsgáló (bejegyezve 1992.óta), adószakértő
A társaság is könyvvizsgálati tevékenységre jogosult Kft 2000.óta.

Alap filozófiánk: a társaságunk szolgáltatásait igénybevevő ügyfelek lehető legszakszerűbb és leggondosabb kiszolgálása, ügyfeleinkkel való rendszeres konzultáció és egyeztetés mellett.

Könyvviteli szolgáltatás:

Gazdasági társaságok, egyéni vállalkozások, alapítványok, társasházak stb. könyvviteli nyilvántartásainak vezetése korszerű ügyviteli program segítségével garanciával. Nonprofit szervezetek (KHT-k, alapítványok stb.) területén is gyakorlattal rendelkezünk.
Adóbevallások elkészítése és elektronikus továbbítása. Adóhatóságok előtti képviselet.

Könyvvizsgálat

Gazdasági társaságoknál és egyéb szervezeteknél az éves beszámoló könyvvizsgálata a könyvvizsgálatra érvényes jogszabályok alapján.
Gazdasági társaságok átalakulásának könyvvizsgálói tevékenységének elvégzése.
A könyvvizsgálat területén is referenciákkal rendelkezünk.

Bér és munkaügyi feladatok

Munkaügyi adminisztrációs, és bér-ügyviteli feladatok ellátása, társadalombiztosítási nyilvántartások előírásszerű vezetése. Korszerű munkaügyi és bérszámfejtési programmal rendelkezünk.

Adótanácsadás

Cégünk adótanácsadást önállóan tevékenységként is végez. A tanácsadással azt kívánjuk elérni, hogy ügyfeleink a jogszabályok figyelembe vétele mellett a lehető leggazdaságosabb módon adózzanak.
Ezen a tevékenységen belül vállaljuk adóbevallás, önellenőrzések elkészítését, valamint adóellenőrzéseken történő képviseletet és az ellenőrzési jegyzőkönyvekkel, határozatokkal kapcsolatos jogorvoslati kérelmek (észrevétel, fellebbezés, peresítés) összeállítását is.