Székhely:
1106
Budapest
Jászberényi
utca
92.
Email cím: 
Telefon: 
+3612609101
Mobil: 
+36209469360

Üdvözlöm, Márai Béla vagyok. A következőkben szeretném ismertetni, amit fontosnak ítélek meg. Öntöző rendszerek tervezését, és kivitelkezését 1991 óta végezzük. Eleinte csak saját részre, majd ismeretségi körökben telepítettünk. Már a kezdetekkor eldöntöttük, hogy csak minőségi munkát fogunk végezni. Ezt az elhatározásunkat a mai napig nem adtuk fel. Az elején még nem gondoltam arra, hogy ebből egy dinamikusan fejlődő vállalkozást fogok kialakítani. mellékfoglalkozásként 1993- ig, innentől kezdve egyéni vállalkozóként végzem ezt a tevékenységet. Az elmúlt évek alatt megismertem az országban beszerezhető termékek körét. Műszaki végzettségemnek köszönhetően feltérképeztem mindezen termékek pozitív, és negatív tulajdonságait. A gyakorlati tapasztalatok alapján, melynek lényege a minőség volt, úgy döntöttem, hogy a négy amerikai piacvezető cég termékeit fogom értékesíteni, és telepíteni.
Automata öntöző rendszerek lényege:
Az öntözés rejtett módon, földbe telepített szórófejekkel történik, melyeket földalatti csőhálózat köt össze.
A talajba süllyesztett szórófejek csak az öntözéskor emelkednek ki, így a kert használatát (fűnyírás, közlekedés) az öntözőfejek nem zavarják, szinte észre sem lehet venni azokat
Az öntözés automatikusan- többnyire a növényeknek leginkább megfelelő hajnali órákban történik, s így megfeledkezhetünk az öntözés nyűgéről.
A magas technikai kivitelezésnek köszönhetően egyenletes vízkijuttatás biztosítható az azonos vízigényű növényeknek, s ezzel jelentős mennyiségű vizet takaríthatunk meg.
A rendszer felügyeletet, és karbantartást nem igényel, kivéve a tavaszi üzembe helyezést, és az őszi víztelenítést
Az öntözés éveken keresztül megbízhatóan működik.

Nyitva tartás: H-P: 7:30-16:00-ig

Valamint komplett kert anyagáért 1 órán belül kinyitunk elérhetőek vagyunk +36203832418 telefonszámon.