Membrán Technology Kft

Székhely:
1106
Budapest
Fehér
út
10.
Email cím: 
Telefon: 
+3614310517
+3614310526
Fax.: 
+3614310515
+3614310518

-A Membrán Elektronikai Kft. 1991-ben alakult. Fóliatasztatúrák, előlapok, kapcsolófóliák és címkék gyártásával foglalkozik, közepes szérianagyságban. Így a fóliatasztatúrák és előlapok kutatásában, fejlesztésében és gyártásában a Membrán Kft. már 10 éves tapasztalattal rendelkezik, mely kompetenciában és know-how-ban jelentkezik. Ez Ön számára biztonságot és megbízhatóságot garantál még a technikailag igényesebb projekteknél is, valamint hatékony vevőszolgálatot és gazdaságosságot.
-Ez idő alatt a Membrán fóliatasztatúrái sikereket értek el, és a következetes továbbfejlesztésnek köszönhetően megfeleltek a mind magasabb megrendelői igényeknek. Vállalatunk főként külföldi megrendelők részére készíti termékeit, mind a nemzetközi nagyvállalatok, mind pedig a közepes méretű üzemek egyaránt alkalmazzák a Membrán fóliatasztatúrákat. A felhasználói kör ma a repüléstechnikától kezdve a nautikáig, a szerszámgépvezérléseken keresztül a háztartási készülékekig, továbbá a technikai játékokig terjed ki.
-Fóliatasztatúráink és előlapjaink korszerű eljárásokkal és modern berendezéseken készülnek. A vállalat saját tervezőrészleggel rendelkezik, ahol a vevők minden kívánságát teljesítik. A tervezőmunkát különböző programok segítik, mint CorelDRAW, AutoCAD vagy Eagle, a kiváló minőség, megbízhatóság, valamint a vevőink kívánságainak megfelelően kialakított megoldások jellemzik a Membrán Elektronikai Kft. termékeit.