NR-GO PLUSZ KFT

Székhely:
1195
Budapest
Jáhn Ferenc
utca
3.
Email cím: 
Telefon: 
+3612821817
Mobil: 
+36209334292

Cégünket 1998-ban indítottuk. Fő tevékenységünk a fázisjavítás *, villamos hálózatok mérése, felharmonikus** szűrés, energiagazdálkodás. (energiagazdálkodási szolgáltatást végzünk a helyi energiagazdálkodók segítésére, ill. energetikussal, energetikusi szervezettel nem rendelkező cégek számára) és ezekhez kapcsolódó teljes körűenergia gazdálkorási szolgáltatásokkal foglalkozunk.
A vállalkozásban több évtizedes gyakorlat és tapasztalata halmozódott fel.

Későbbekben a komplett berendezések mellet a fázisjavítás-hoz kapcsolódó eszközök: automatika, kondenzátor, forgalmazását is megkezdtük. További tevékenység a villamos tervezés ésvillamos biztonságtechnikai felül- vizsgálatok.

Szolgáltatásunk kiterjed minden fázisjavító berendezés, kialakítására, javí- tására, felújítására. Ezek felügyeletét vállaljuk. Szerviz szolgáltatásunk az ország teljes területéről elérhető. Karbantartási konstrukciónk, mely a kezdetektől mindenki számára kielégítően működik, rugalmas, az üzleti partnereink igényeihez alakítható.

Fázisjavító berendezés gyártás:

Cégünk egyik alaptevékenysége. Berendezéseink alkalmasak minden fázisjavítási igény kielégítésére. Egyedi igényekhez egyedi berendezéseket készítünk. Hagyományos kivitelű alap berendezéseink mellett, (melyek az általános és szokásos igényeket maradéktalanul kielégítik) a villamosenergia felhasználás analízise alapján egyénre szabott berendezéseket tervezünk, készítünk.

Az egyedi kialakítás a berendezés minden paraméterére vonatkozik, figyelembe véve a műszaki követelményeket. Figyelembe vesszük a helyi adottságokat, hely és csatlakozás módja, a villamosenergia felvétel technológia meghatározta kronológiai ingadozását. A felharmonikus szennyezések mértékét, jellemzőit. A felharmonikusok szűrését elvégezzük.

Általunk alaptípusként alkalmazott:
automatikák:

A BMR FCR sorozat elemei

Igény esetén: aLovato DCK automatika

Kondenzátorok:

A fázisjavító berendezésekben az ISKRA Kondenzatorji d.d. KNK sorozatú kondenzátorait használjuk.

A kondenzátorok PCB mentesek, polipropilén film és zselésített növényolaj szigetelésüek. Megfelelnek a IEC Publ. 60831-1/2 előírásainak. Belső védelemmel rendelkeznek (önleválasztás a tápról). Súly: max 0,1 kg/kvar

Fázisjavító berendezés karbantartás (szerviz):

Partnereink megbízása alapján rendszeres vagy eseti karbantartást, hibaelhárítást végzünk. Felülvizsgáljuk, és biztosítjuk a berendezés illeszkedését a megváltozott fogyasztói igényekhez, technológiához. Tevékenységünkel biztosítjuk a fázisjavító berendezés folyamatos működését.

Minden hazánkban beépített fázisjavító berendezés hibaelhárítását, javítását, karbantartását elvégezzük.

Villamosenergia-gazdálkodás, szaktanácsadás:

Megbízóink villamosenergia felhasználását felülvizsgáljuk, méréseket végzünk és összevetjük az áramszolgáltatói szerződéseikkel. Szaktanácsokat adunk annak érdekében, hogy a villamosenergia költségeiket minimalizálják a termelés folyamatos fenntartása mellett.

Villamos tervezés:

Villamos energiaellátás, világítás, villámvédelem - építményvillamosság.

Villamos szabványossági vizsgálatok

Villamos berendezések szabványossági vizsgálata, érintésvédelmi mérések, vizsgálatok.