Servitec Kft.

Székhely:
2890
Tata
Fácánoskert
utca
79.
Telefon: 
+3634482215
Mobil: 
+36309592241
Fax.: 
+3634487992
Cégjegyzékszám: 
1109001018

Tisztelt (leendő) Partnerünk!

Tájékoztatjuk, hogy megjelent a VP-3-4.2.1-15 kódszámú, „Mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás-hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban” című pályázat.
A pályázatba beilleszthetők a kizárólagosan a Servitec Kft. által forgalmazott FOSS Analytical portfóliójában szereplő minőségbiztosítási célt szolgáló műszerei.

A felhívás mellékleteivel együtt a palyazat.gov.hu honlapról letölthető.

Előzetesen néhány megjegyzés, információ:

a felhívás keretösszege 151 milliárd Ft, pozitív elbírálás esetén az eddigi gyakorlattól eltérően az elnyert támogatási összeg 50%-ig előleg igényelhető
az első benyújtási határidő 2016. február 15., az első értékelési határnap 2016. április 15.
a támogatott célterület elsősorban a TEAOR 10 alá besorolt élelmiszer előállítását célzó technológiák létesítése, bővítése, felújítása. A TEAOR 109 takarmánygyártást sajnos kizárták.
az ún. MVH géplista használata megszűnt, gép, berendezés pályázatba illesztéséhez három, egymástól független forgalmazótól kell ajánlatot kérni az adott berendezésre, ugyanazon technikai specifikációval. Ha ez nem lehetséges, a kiválasztott ajánlattevő kizárólagossági nyilatkozata szükséges. Tekintve, hogy a Servitec Kft. a FOSS Analytical exkluzív disztribútora, FOSS műszerre igényük esetén az ajánlattal együtt a nyilatkozatot is el tudjuk küldeni.
Amennyiben a pályázat feltételeinek áttanulmányozása után fejlesztési igényeit, lehetőségeit figyelembe véve a FOSS Analytical/Servitec Kft. portfóliójából műszer igénye van kérjük, keresse tárgyban küldött korábbi ajánlatunkat, illetve szíveskedjék frissített ajánlatot kérni tőlünk honlapunkon található elérhetőségeink bármelyikén, vagy ITT.

Bővebb információ:www.servitec.hu

A Servitec Kft. története
A Servitec Kft. 1989-től a skandináv FOSS Analytical hazai hivatalos disztribútora, ellátja továbbá a brit Celsis és Hygenia képviseletét is.

Műszerkínálatunkban egyaránt megtalálhatók a táplálóanyag-összetétel-analizátorok (fehérje, zsír/olaj, rosttartalom stb.), a roncsolásmentes gyorsvizsgálati célokat szolgáló NIR/NIT infravörös spektroszkópok, valamint az ATP biolumineszencia alapján működő mikrobiológiai gyorsvizsgálati rendszerek.

Partnerkörünkbe tartoznak úgy a mezőgazdasági, élelmiszeripari, gabona- és takarmányipari felhasználók, mint a növény-egészségügyi és környezetvédelmi laboratóriumok, kutatóintézetek és egyetemek.

Termékeinkhez teljes körű támogatást nyújtunk. Szolgáltatásaink közé tartozik: a műszerek üzembe helyezése, működtetésük betanítása, a különböző applikációk és kalibrációk telepítése és az értékesítés utáni szervizelés.

Kérjük, tekintse meg teljes termékkínálatunkat, válassza ki az Önnek megfelelőt és kérjen ajánlatot.