Dr. Szép József

Székhely:
1036
Budapest
Lajos
utca
109
Email cím: 
Telefon: 
+3613920450
Mobil: 
+36309526511

1975-ben végeztem a Budapesti Orvostudományi egyetem általános orvosi karán, pályámat vidéken (Ózdon) kezdtem, majd 1977-ben a Bajcsy Zsilinszky Kórház II számú nőgyógyászati és szülészeti osztályára kerültem. 1979 decemberében jeles eredménnyel sikeres szakvizsgát tettem szülészet-nőgyógyászatból. Fővárosi kórházak átszervezése miatt 1981-ben Óbudára, a Margit kórház szülészetére kerültem.
A pályám kezdetétől a terhesség alatt a várandósok szervezetében kialakuló változásokkal foglalkoztam, kiemelten a terhességi mérgezésnek nevezett betegséggel. A nyolcvanas években vezetésem alatt indítottuk el a szülészeti osztályon az apák jelenlétét a szülésnél. A módszer országos elterjesztésében vállalt szerepem elismeréseként a Magyar Nőgyógyászati Társaság Pszichoszomatikus társaságának vezetőségi tagjának választottak.
1988-1991 Nemzetközi szakértőként dolgoztam a Jemeni Arab Köztársaság fővárosában működő kórház szülészetén, és nőgyógyászatot oktattam az ottani egyetemen, mint vendég professzor.

Tisztelt hölgyek a célom az, hogy több évtizedes hazai és külföldi nőgyógyászati szakmai gyakorlattal, minden igényt kielégítő, korszerűen felszerelt rendelővel álljak Ön mögött, azért, hogy jó egészségben, hosszú ideig Ön is állhasson valaki mögött!
Szolgáltatások:
-Teljeskörű nőgyógyászati vizsgálat
-Prekoncepciós állapotfelmérés, tanácsok
-Várandósgondozás
-Párok pszichoszomatikus felkészítése a szülésre
-Szülés utáni kontroll
-Tinédzser ambulanciai szolgáltatások
-Változókor gondozása