Székhely:
2890
Tata
Fácánoskert
79.
Telefon: 
+3634482215
Fax.: 
+3634487992
Cégjegyzékszám: 
1109001018

A Servitec Kft. 1989-től a skandináv FOSS Analytical hazai hivatalos disztribútora, ellátja továbbá a brit Celsis és Hygenia képviseletét is.

Műszerkínálatunkban egyaránt megtalálhatók a táplálóanyag-összetétel-analizátorok (fehérje, zsír/olaj, rosttartalom stb.), az áramlásos injektálás analitikai elvén (FIA) működő analizátorok és a roncsolásmentes gyorsvizsgálati célokat szolgáló NIR/NIT infravörös spektroszkópok, az ATP biolumineszencia alapján működő mikrobiológiai gyorsvizsgálati rendszerek.

Partnerkörünkbe tartoznak úgy a mezőgazdasági, élelmiszeripari, gabona- és takarmányipari felhasználók, mint a növény-egészségügyi és környezetvédelmi laboratóriumok, kutatóintézetek és egyetemek.

Termékeinkhez teljes körű támogatást nyújtunk. Szolgáltatásaink közé tartozik: a műszerek üzembe helyezése, működtetésük betanítása, a különböző applikációk és kalibrációk telepítése és az értékesítés utáni szervizelés.
Infratec 1241

A műszer a közeli infravörös transzmissziós (NIT) technika elvén működik, ami lehetővé teszi darálás nélkül egészmagból a szemestermények egy percen belüli, nagypontosságú analízisét. A 800-1050 nm-es közeli infravörös tartományban a minta szkennelése nagy felbontású monokromátorral történik. A berendezés mai kor követelményeinek megfelelő optikai és számítástechnikai elemei lehetővé teszi, hogy a gabonaféléket gyakorlatilag a szabvány analízisnek megfelelő pontossággal tudjuk mérni.

A mérés kalibráción keresztül valósul meg. A kalibrációkat (búza: víztartalom, fehérje, sikér, Zeleny szám, W alveográfiás érték; árpa: víztartalom, fehérje; kukorica: víztartalom, fehérje, olaj, keményítő,) kidolgozva és helyre adaptálva adjuk át az üzembe helyezéssel egy időben.

Kérjük, tekintse meg teljes termékkínálatunkat, válassza ki az Önnek megfelelőt és kérjen ajánlatot.

Alapítás éve: 1989. Cégjegyzékszám: 1109001018.
Import: Svédország, Dánia, Nagy Britannia, Németország
A FOSS Analitycal magyarországi kizárólagos képviselete
Foglalkoztatottak: 3 fő.
A FOSS ANALYTICAL AB. (VOLT TECATOR) MAGYARORSZÁGI KIZÁRÓLAGOS KÉPVISELETE.

mezőgazdaság, gépipar
Laboratóriumi és gyorsvizsgálati műszerek kereskedelme és szervize
Referencia:
Gabona felvásárló szervezetek, növénytermesztő cégek, egyetemek, kutatóintézetek, akkreditált hatósági és szolgáltató laboratóriumok, élelmiszer-és takarmányipari laboratóriumok.
A takarmánykeverék iparban a takarmány alapanyagok és késztermékek egy percen belüli ellenőrzésére nagyobb hazai és multinacionális cégek a FOSS NIRS műszercsalád valamelyik típusát használják.