RENAULT BÉKÉSI Kft.

Székhely:
2151
Fót
Móricz Zsigmond
utca
40.
Telefon: 
+3627358270
Fax.: 
+3627361398

1898-at írtunk, amikor Louis Renault megkezdte a több mint 100 évre szóló kalandját az autóipar területén. A 4CV sikere…Forma 1 győzelmek sorozata… a Renault-Nissan szövetség.

A Renault 2016 Terv - Drive The Change két fő célkitűzést szeretne megvalósítani: a csoport értékesítési mutatóinak javítását és erős szabad cash-flow állományt. Ismerkedjen meg a Renault csoport márkáival és stratégiai partnereivel!

A Renault dolgozóinak legfőbb erénye a motiváció és a képesség a kreatív energiák felszabadítására. Az emberi erőforrás-management legfőbb célja az, hogy olyan hosszútávú kompetenciaépítést alakítson ki, amely a cég működéséhez elengedhetetlen. Cégen belüli mobilitás ls folyamatos képzés: ezek a Renault karrierépítési programjának legfőbb elemei. Dinamikus és átlátható vállalatként a folyamatos fejlődés teszi a Renault-t az autós piac egyik legnagyobb szereplőjévé.

Az RCI Lízing és Autófinanszírozási Zrt. (a francia RCI Banque S.A. leányvállalata) a Renault Csoport finanszírozó partnereként a világ 30 országában nyújt pénzügyi támogatást a Renault ügyfelei részére. A gyártó finanszírozójaként Magyarországon is arra törekszünk, hogy országos hálózatunkon keresztül egyedülálló lehetőségekkel segítsünk minden Renault ügyfelet a kiválasztott modell megvásárlása során. Ismerje meg Ön is a Renault Crédit kifejezetten Renault vásárlók számára kifejlesztett finanszírozási termékeit, amelyet az ország valamennyi Renault márkakereskedésében igénybe vehet. Válassza ki konstrukcióink közül az Ön igényeinek leginkább megfelelőt!

Kinek ajánljuk a gépjármű-finanszírozást?

*Magánszemélyeknek
*Egyéni vállalkozóknak
*Társas vállalkozóknak
*Gazdálkodó szervezeteknek
*Alapítványoknak

-Miért érdemes minket választania?
A Renault importőre által is támogatott kedvezményes finanszírozási konstrukciók

*Gyors és rugalmas elbírálás
*Ügyfélközpontú szolgáltatás
*Versenyképes feltételek
*Minden igényt kielégítő termékskála

A Renault Credit által nyújtott finanszírozás fajtái és a kínált szolgáltatások köre:
*Pénzügyi lízing forint és euró alapon
*A finanszírozási döntést megelőző díjtalan pénzügyi tanácsadás
*Maradványértékes finanszírozás
*Finanszírozásba épített CASCO szolgáltatás
*CASCO-mentes finanszírozás új és használt gépjárművekre

-A finanszírozott gépjárművek köre:
*Márkakereskedőn keresztül vásárolt, rendszámmal és érvényes forgalmi engedéllyel rendelkező gépjármű, amennyiben Magyarországon helyezték, vagy helyezik forgalomba.

Alapelvünk, hogy a finanszírozandó gépjármű a futamidő végén ne legyen idősebb 11 évesnél.